maanantai 15. syyskuuta 2008

Match show Kupittaalla

Eilen sunnuntaina olimme Vikin kanssa match showssa Kupittaan kentällä. Piti käydä harjoittelemassa ensiviikonlopun näyttelyä varten. Kuopukseni, joka tykkää yhtä paljon koirista kun minäkin, voitti arpajaisista 15 kg koiranruokaa! Royal Canin Giant breed puppy ruokaa! Palkinto oli siis hyvä ja arvokas (Googlamalla selvisi hinnaksi 66€!), mutta ihan vääränlaista:
1. Viki syö Nutro Choisen Lamb & Rise ruokaa, ei Royal Canin
2. Ruoka oli tarkoitettu alle 8kk ikäiselle koiralle (Vikihän on jo 10kk - iso tyttö)
3. Giant breed - rotu joka aikuisena painaa yli 45kg!
Onneksi Piispanristin Happy Pet ystävällisesti vaihtoi ruuan. Nyt Vikillä on ainakin 25kg ruokaa varastossa. Ruoka ei siis lopu kesken. Ja jos Vicky saisi päättää - se söis kaiken kerrallaan!

Mutta miten siellä mätsärissä sitten kävi? Pentuja oli paikalla paljon -yli 40. Viki sai ensin punaisen, mutta ei sitten sijoittunut 4 parhaan joukkoon. Vikin vastustaja ensimmäiseltä kierrokselta, sijoittui 4 parhaan joukkoon sinisistä. Olin yllättynyt että Viki osasi käyttäytyä niin hienosti. Ensimmäiselä kierroksella se hyppeli minua vastaan, mutta toisella kierroksella ravasi vierelläni kun vanha tekijä. Seisominenkin onnistui hienosti. Olen ylpeä koirastani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti