sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Kysely Frodolta

Heippa,

Olen Vikin siskon Frodon emäntä ja ajattelin kysäistä sellaista asiaa että onko vikillä ollut mitään allergisia oireita? Muistelisin että joskus pentutapaamisessa mainittiin että jotain näppylöitä on ollut? Meillä on Frodon kanssa vähän hankala tilanne kun koira on ilmeisesti atooppinen. Allergia näkyy sekundaariinfektioina es. nyt on jo toista kertaa hiivatulehdukset tassuissa ja korvassa. Lisäksi koira nuoli jalkojaan melkein vereslihalle. Kortisonilla saatiin kuriin, olen kokeillut muutamia ruokia (myös eläinlääkiriltä saatavaa allergiaruokaa) mutta nyt ajattelin siirtyä kotiluomuruokintaan. Jos allergeeni on joku ilman kautta tuleva niin silloinhan on kyllä vaikea estää oireita. Surettaa frodon puolesta kun se koko ajan kutisee ja raapii itseään :(
Kyselisin vaan sisarusten tilannetta että onko muilla pennuilla ollut mitään oireita?

terv. Milla ja Frodo

Moi!

Harmi että Frodolle on iskenyt allergia...Viki rapsutteli itseään tosi paljon pentuna. Tein Yrjölän puuroa Kaijun antamien ohjeiden mukaan, ja aina kun se söi sitä, niin tuli näppylöitä. Nyt syötän sille pelkästään tuota Nutron Choisen Lamb & Rice ruokaa. Vaikka monesti mieli tekisi, en anna sille mitään muuta. Jos syötän jotain muuta niin A maha menee sekaisin ja B tulee näppylää. Hyvin ollaan kuitenkin pärjätty - näppylät häviää aina itsekseen, Viki ei siis ole tarvinnut minkäänlaista hoitoa. Tänään autossa se söi lihapullia... Saa nähdä tuleeko taas näppylöitä!
Toivon kuitenkin Frodolle kaikkea hyvää jatkossa - toivottavasti se allergian aiheuttaja löytyy. Ehkä joku joka lukee tämä, omistaa allergisen Lagoton. Jos sinulta sellainen löytyy - jättä kommentti tai lähetä s-postia, ehkä pystyt auttamaan Frodoa!

Hyvää syksyn alkua!
Malla ja Viki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti