maanantai 29. syyskuuta 2008

Hyvästi sitruunapanta!

Tänään kävin viemässä sitruunapannan takaisin Happy Petiin. Koska Vikistä saman tien tuli 'mykkä', olen sitä mieltä että mun ei ainakaan tässä vaiheessa kannata ostaa omaa pantaa. 20€ viikkovuokralla voin aika monta viikkoa tarvittaessa vuokrata pannan. Jos pannan ostaa omaksi se maksaa noin 140€!

Viki oppi siis saman tien että tapahtuu jotain ikävää jos haukkuu. Kumma kyllä, se ei osannut yhdistää sitä pantaan. Osasyy siihen saattaa olla se että, kerran kun panta oli olohuoneenpöydällä, Viki haukkui pöydän vieressä ja sai suihkun suoraan nenälle!

Kotona on tosi hiljasta. Oikeesti mua vähän säälittää tuo koira. Reppana, nyt ei voi enään haukkua. Ennen se oli sen 'päätehtävä' :´(

Jälleen kerran tuli siis todistettua kuinka helposti Lagotto oppii. Pelottavan helposti. Näin helposti Lagotto oppii myös niitä ei toivottuja asioita...

Ens viikonloppuna menemme agility alkeiskurssille! Hyvä ystäväni vetää kurssin, ja kysyi halutaanko me mukaan. Tottakai me halutaan! Saa nähdä oppiiko Viki agilitynkin helposti!?

1 kommentti:

  1. Ainakin meidän Gemma oppi agilityesteet, paitsi pussia, joka oli hiukan pelottava.

    Nyt on sitten taukoa vähän, ja jatketaan sitten vielä tässä syksyllä.

    Meidän neiti ainakin paloi halusta agilityyn. G jaksaa keskittyä, jos on vauhtia.

    VastaaPoista