perjantai 26. syyskuuta 2008

Lisää viime viikonlopusta

Serkkutyttö Wanilla ilmestyi näyttelyalueelle juuri kun olimme hyvästelleet Lennin. Lennillä oli kiire mökille sienimetsään. Kuulin että sienet löytyy jo, mutta että ne ehtivät välillä upota Lennin suuhun ennenkun poimija ehtii paikalle : ) Kunnon sienikoira! (Lenni, olisi kiva jos lähettäisit itsestäs kuvan!)

Wanilla (joka siis on espanjan vesikoira) osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä! Sillä meni tosi hienosti. Se osasi käyttäytyä hyvin ja sai lisäksi arvostelussa maininnan hyvästä luonteestaan. Kun Wanillan työy oli ohi, koirat pääsivät vihdoin juoksemaan! Riemu repesi ja tytöt halasivat toisiaan.
Valitettavasti aika taas loppui kesken ja oli aika ajaa kotiinpäin - tai meidän tapauksessa takaisin Pirkkalaan toista serkkua, Lilliä, katsomaan. Lilli ja Viki jaksoivat painia koko illan.


Sunnuntaina tulimme niin ajoissa kotia, että ehdimme Vikin kanssa mennä nauttimaan aurinkoisesta säästä. Menimme pitkälle lenkille. Eikö ole kumma - näin edustava koira sai edellisenä päivänä sinisen näyttelyssä!




Lisäsin sivun alareunaan koko arvostelun näyttelystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti