sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vikin pelot

Viki pelkää mm. sateenvarjoja. Sen sain huomata ensimmäisen kerran kun Viki oli ihan pentu. Tämä pelko ei ole tytöltä kadonnut ajan myötä minnekään. Edelleen sateenvarjot ovat tosi pelottavia.

Muistaakseni olen kesällä kirjoittanut niistä kamalista 'sarvista' joka nousee maasta Aurajoen rannoilla. Vikin mielestä ne sarvet (joihin veneitä kiinnitetään) on tosi pelottavia, niitä ei voi edes mennä nuuskimaan!

Uusin pelko, on pelko piippauksia kohtaan! Mutta vain tietyt piippaukset. Jos esim palohälytin soi se ei Vikiä hetkauta. Mutta auta armias jos Big Brother talon asukkaat käyvät kaupassa! Jos joku teistä seuraa tätä laatuviihdettä, kiinnittäkää seuraavalla kerralla huomiota siihen Siwan kassakoneen piippauksiin! Ne saa Vikiin vauhtia. Yleensä se nukkuu kun katon telkkaria, mutta kun nuo piippaukset kuuluu se on heti pystyssä murisemassa ja uikuttamassa. Se on heti ihan täynnä adrenaliinia. En oikeastaan tiedä onko se pelko tai ärtymys joka täyttää koiran. Saman reaktion koirassa sai aikaan meidän sähköinen keittiövaaán piippaus ja pojan kello kun se aamulla piti asettaa talviaikaan. Hassuja nuo koirat. Mitä sun koira mahtaa pelätä? Olen kuullut että varsinkin Lagotoilla on näitä kummallisuuksia. Hillo, Vikin iskä, pelkää muovipusseja!

1 kommentti:

  1. Meilläkin pelätään vaikka mitä :). Eikä tuo ole vain lagotoilla, vaan monilla muillakin koirilla varsinkin pimeässä mustat asiat, pussit yms. pelottaa ihan hirveästi ;D.

    VastaaPoista