keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lisää lunta!

Luulin että Turunseudulla oli viime vuonna paljon lunta - jos vertaa tähän talveen niin erehdyin pahemman kerra. NYT on paljon lunta. Eilen sitä tuli taas tuutin täydeltä lisää ja nyt pakkanen paukkuu. Viki oli eilisessä lumitöissä hyvä apuri - se vahti ettei vaan kukaan tule meidän pihalle. Ei ainakaan se naapuri muutaman talon päästä jolla oli lumikola. Häntä piti erityisesti vahtia. Oli varmaan jotenkin epäilyttävä kun hänellä oli lumikola ja kaikki.

Tänään ulkona on niin kylmä että Vikin tassuja palelsi, piti taas yrittää kulkea kolmella tassulla. Se ei oikein onnistunut.

Aamulla Viki kuuli kun isäntä laittoi ruokaa sen kuppiin jo ennenkuin olimme ehtineet lähteä aamulenkille. Jos se olisi saannut itse valita, se olisi syönnyt ennekuin olisi mennyt pissalle. Aamulenkki hoitui niin vauhdikkaasti ("Apua - nyt on kiire! Joku syö muuten mun ruuat") että se unohti hoitaa tarpeensa... Kotiin tultaessa Viki oli ehtinyt syödä ruuat ennenkun minä pääsin ovesta sisälle. Viki näet oli kotiovella jo kauan ennen minua ja isäntä oli samalla menossa töihin hän päästi "nälkäänäkevän" koiran sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti