sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Koiratossut - testattu, toimii!

Vikillä on uudet "tossut". Kyselin tossuja monesta lemmikkieläinliikkeestä jo ennen joulua - kaikki möivät "ei oota". Vikin tassut on todella herkät se hyppii heti kolmella (tai kahdella!) tassulla kun pakkasta on enemmän kuin 10 astetta. Sellaisia kelejä on ollut tänä talvena todella paljon. Silloin kun pakkasta on vähän vähemmän niin lunta kertyy tassunpohjiin helposti.

No kun niitä tossuja ei saanut lemikkieläinkaupasta, ostin Sittarista kaikkein pienimmät sukat mitkä löysin. Piti valita paketti missä oli pinkit ja lilat sukat tai paketti missä oli tumman- ja vaaleansiniset sukat. Valinta ei ollut vaikea =)

Eilen sukat oli jalassa ekaa kertaa. Oikean etutassun pinkki sukka irtosi kotipihalla. Vasemman etutassun sukka pysyi jalassa Rockyn portille asti (50m). Vasemman takatassun lila sukka pysy jalassa kilometrin ja oikean takatassun sukka jopa 2km - siitäkin matkasta jo puolet oli metsän puolella! Joten toivoa oli että tämä sukkajuttu onnistuu.

Tänään kiinnitin leveisiin kuminauhoin napit - nyt tossut pysyy jalassa hyvin! Ja tassuja ei palella - testattu on! Hinta 3€.
"Mä meen piiloon, mulla on tossut jalassa..."

"No ota jo se kuva - mua hävettää...."


2 kommenttia:

  1. Hupaisan näköiset! :D Meiän Pyry ei juuri pakkasista välitä, tänäänkin sellanen -20 astetta ei tuntunut Pyryllä missään ku emäntä jo halusi kotiin vaikka kuinka oli kaunis aurinkoinen ilma!

    VastaaPoista