sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Nakkirikas uusi vuosi tuli ja meni!

Tänä vuonna uusi vuosi otettiin vastaan paljun ja rakettien kera. Viki olisi kyllä tullut paljuun jos olis päästetty (ei päästetty!), mutta raketeista ja paukuttelusta se ei pahemmin välittänyt.

Vikin uusi vuosi kuitenkin sujui hyvin. Päivän se vietti isännän kanssa lumitöissä. Yllätyksenä pikkusisko  Vappu toi pussillisen sikakorvia! Voi olla että Viki tästä lähtien tykkää hiukan paremmin pikkusistostaan - näköjään voi saada herkkuja jos käyttäytyy hienosti. Olen sitä mieltä että Viki jos kukaan on lahjottavissa.

Myöhemmin illalla kun me muut lilluttiin paljussa, Viki jutteli meille kovalla äänellä sisältä oven läpi. Se oli sitä mieltä että myös sen olisi pitänyt päästä uimaan. No joka kerta kun joku kävi sisällä Viki sai nakinpalan tai kaksi. Vikilllä olis siis NAKKIRIKAS uusivuosi! Luulempa että se odottaa jo seuraavaa uutta vuotta.

Uuden vuoden päivän aamuna otin kameran kaulaan kun lähdin Vikin kanssa aamulenkille. Oli tarkoitus että kuvaisin vähän edellis illan "hävityksestä".  Valkoinen lumivaippa oli kätkenyt kaikki rokskat alleen - ulkona oli kaunis talvinen aamu. Vain muutama pieni todiste löytyi edellisillan juhlinnasta.
Kun tarkasti katsoo niin kuvassa löytyy raketti keppi ja "hylsy".

Kun papatteja paukuttelee tennispalloputkessa niin jälki on tämän näköistä.

Rakettienlaukaisupaikka.

Paljun vesi oli vielä aamulla lämmintä.


Uuden vuoden aatto oli niin tyyni että kynttilä paloi iloisesti terassipöydällä ilman suojaa.
Seuraavanva aamuna kynttilä oli lumen peitossa.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti