sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Talvilenkillä

Tänään ulkona on pakkasta noin 6 astetta. Yöllä on taas satannut uutta lunta - ulkona on kaunista! Eilen oli kunnon lumimyräkkä - tänään on ihan tyyntä - täydellinen päivä lenkille!

Koska kukaan muu ei innostunnut lenkkeillystä, menimme (niinkuin melkein aina) Vikin kanssa kahdestaan lenkille. Me nautittiin upeasta säästä, lumesta ja talvesta. Me nähtiin myös outo valoilmiö, aurinko näyttäytyi! Nämä kuvat saavat kertoa teille kuinka nautinnollinen lenkki meillä oikein oli! Tällaisia talvipäiviä lisää kiitos.








1 kommentti:

  1. Oikein hyviä loppuvuoden päiviä sinneppäin. Hienoja kuvia, täällä on lunta sen verran ettei enää sänget näy pellolla ja meidän hienot ulkoilumaastot on hiihtäjien käytössä, elikkä nyt tehdään metsään omia polkuja ja anturat on täynnä lunta, tai oikeastaan koko koira :o).
    Tuosta joulukinkusta, varoitan!! Älä vaan syö koko nahkaa verkkoineen siitä hyvästä joutuu syömään suolapalloja että tulisi oksennus ja kun ei onnistu niin sitten syötetään väkisin parsaa ja tutkitaan joka kyykäisy tuleeko kinkkuverkko ulos kokonaisena :/ ja lisäksi emäntä on ihan hermona, no lopulta verko tuli uloskin ja hermoilut loppui, mutta enää ei kinkun päältä kuoritut jää vahingossakaan saataville.

    Hyvää tulevaa vuotta!
    toivotteleepi
    ahmatti isoäiti Tara, Leksu, nelijalkainen Malla sekä hihnojen perässä roikkuva Tuula

    VastaaPoista