sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viki ja "pikkusisko"

Tällaisia kuvia löytyy varmaan jokaiselta kahden koiran omistajalta. Kun toinen seisoo nätisti ja katsoo kameraan - toinen tekee jotain aivan muuta!


Tuo meidän parivaljakko on todella vaikea vangittavaksi kuvaan niin että molemmat olisi nätisti.
Vikihän on aina tykännyt poseerata kuvissa - nyt Jade kuitenkin on muuttanut tilanteen. Vikin on pidettävä silmällä Jadea ja myös toisinpäin. Jos yhdistäisin kuvat yllä niin saisin aikaiseksi ihan kivan otoksen!

Eilen osallistuin Vikin kanssa agilityn piirimestaruuskisoihin! Vuosi sitten meidän agility kilpailu-ura alkoi samoista kisoista. Nyt oli ilo huomata että sekä minä että Viki olemme vuoden viisaampia mitä agilityyn tulee. Viki ei tehnyt yhtään ratavirhettä, mutta kun otin radan "varman päälle" niin mentiin harmittavat 1,18 sekuntia yliajalle. Auran Nuuskujen joukkue teki kokonaisuudessaan hienon suorituksen ja sijoittui 8. sijalle. HYVÄ ME!

Vikin ollessa kisailemassa Jade lepäili kotona. Ihan hyvin sillä oli mennyt, koko muu perhe nukkui kun lähdimme Vikin kanssa matkaan ja Jade jäi ihka ensimmäistä kertaa ihan yksin alakertaan. Olihan lattialle ilmestynyt muutama lammikko, mutta niitä tulee edelleen vaikka Jade ei olisi yksin. Joku päivä se vielä oppii sisäsiistiksi. Ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti