sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Rankka päivä: Lagottolenkki, agility ja matolääke

:Kiprakassa syys-säässä yksitoista lagottoa kokoontui Varsinaisten Lagottojen lenkille! Matkaan lähdettiin 10:30 tutusta paikasta. Jade oli joukon nuorin mutta muitakin kakaroita oli paikalla. Ainakin neljä lagottoa oli alle vuoden ikäisiä joten vauhtia riitti.

Lenkin jälkeen minä pakkasin autoon kaikkein puhtaimman ja kaikkein likasimman koiran. Jaden turkki oli märkä ja likainen - se paineli edes takas ryminällä pentu enrgiaa käyttäen. Koko koira meni pyykkiin! Kivati se kuitenkin (ainakin välillä) kuunteli kun huuteline sitä, se tuli nappaaman nameja minulta. Viki kulki minun vieressä koko lenkin. Vain tassut tuli vähän likaisiksi. Tuskin maltan odottaa ensikertaan oli niin kivvaa nähdä muita lagottoja!

Iltapäivällä suuntasin Vikin kanssa kohti ATT:n 15-vuotis juhlakisoja. Kotiintuomiseksi saimme kaksi hyllyä. Toki ei yhtään kontaktivirhettä! Jade sai tuliaiseksi uuden pannan - arvatkaa minkä värinen? No joo - se on tietysti vihreä!

Nyt illalla molemmat tytöt saivat matolääkettä. Viki on niin ahne että kun lisäsin Cannex lääkkeeseen hiukan makkaraa se nuoli lautasen putupuhtaaksi! Kotivaalla punnittuna Jade painaa jo yli 7 kiloa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti