maanantai 22. lokakuuta 2012

Jadelle tehosterokotus

Onpas se Jade kasvanut - neljässä viikossa painoa on tullut kaksi kiloa lisää! Se painoi tänään 8.1 kg kun kävimme tehosterokotuksessa. Jotenkin tuntuu siltä että taitaa jäädä haaveksi että Jade jäisi medi koiraksi. Eläinlääkärissä Jadea jännitti.

Kun eläinlääkäri katsoi Jaden hampaita kuulin hyvin yllättävän äänen - Jade murisi! Olin niin yllättynyt etten ensin oikein tajunnut mitä tapahtui. Pyysin eläinlääkäriä toistamaan hampaiden katsomista jotta pääsin lukemaan lakia Jadelle. Edessä taitaa olla harjoittelua. Tuollaista käytöstä en siedä sitten alkuunkaan.

1 kommentti:

  1. Ohhoh, tempperamenttia löytyy sieltäkin suunnalta. Taitaa olla syntymäpäivässä jotain yhtäläisyyksiä. Tosin Taika meillä antaa kyllä nätisti tehdä kaikki hommat, mutta muuten kyllä kokeilee neiti meitä kaikilla mahdollisilla tavoilla - murisemista on saatu me ihmisetkin harjoittaa kovasti!

    Tällä viikolla meillä olisi tehosterokotuskäynti. Todennäköisesti perjantaina, tai kuitenkin loppuviikosta. :) Isoja tyttöjä meillä jo, 16vkoa! En voi uskoa :)

    VastaaPoista