lauantai 11. helmikuuta 2012

Koira kunnossa!

Olipas tuo kennelyskä hassu tauti - oireet oli todella rajut mutta onneksi ne meni niin äkkiä ohi. Nyt Viki on jo ihan kunnossa. Tänään se on yskinyt vain kerran.Se oli aamulenkillä kun se innostui jahtaamaan keppiä.

Kaikki alkoi maanantaina. Aamulla kun vein Vikin lenkille se krohisi ihan niin kuin tylppänokkaiset pikkukoirat. Petteri ja Junnu, meidän ihanat tipsut jotka oli meidän vauvoja jo ennen kuin meillä oli oikeita lapsia, teki sitä usein. Maanantaina yksin ollessaan Viki oli oksennellut vaahtoa ympäri huushollia. Koko illan se yski ja yäkkäili. Yökin meni levottomasti yskien.

Tiistai oli pahin yskäpäivä. Tein silloin töitä kotoa - maanantai oli pelästyttänyt minut niin etten halunnut jättää Vikiä yksin. Joka kerta kun Viki liikkui niin tuli yskäkohtaaus. Se kuulosti kamalalta ja limaa irtosi keuhkoista todella paljon.  Välillä se yski ja yski eikä osannut lopettaa... Onneksi tilanne rauhoittui iltaa kohden.

Keskiviikko ja torstai oli jo paljon parempia - yskä vähentyi ja yöt sai nukkua rauhassa.

Vaikka Viki on melkein entisellään taidamme jättää huomisen lagottolenkin väliin, olemme tehneet niin lyhyitä rauhallisia lenkkejä koko viikko en vielä halua viedä Vikiä riehumaan muiden kanssa. Se on kuitenkin vielä toipilas.

1 kommentti:

  1. Joo munki koiralö oli kennelyskä vähän aikaa sitten ja se oli tosi paha ku se on vast 12 viikkonen ni se oli sen jälkeen tosi heikossa kunnossa mut voi onneks nyt jo paremmin.

    VastaaPoista