lauantai 25. helmikuuta 2012

Kahden palkintopallisijoituksen päivä!

Tänään me saatiin se - se meidän eka nolla rata agiityssä! Päivän tavoite saavutettu. Viki on onnellinen siitä että on päässyt hyppimään, se ei muuta palkintoa edes kaipaa. No kaipaa se nakkeja :)

Seuraavaksi kilpailu raportti niille jotka ovat agilitystä kiinnostuneita, muut voivat hypätä tämän osion yli...

Rata B (Päivän eka rata, TSAU)
Ennakolta rata näytti tosi vaikealta, siinä oli kolme "koukkua" mitä yleensä ei ykkösluokan radoista löydä.
Mua jännitti aamulla ja Viki kyllä aisti sen. Silti saimme aikaiseksi nappiin onnistuneen radan. Me saavutimme uramme ensimmäisen nollan jo päivän ekassa startissa! Kaverilla oli kännykkäkamera ja onneksi (meidän tietämättä) kuvasi radan. Tämä nappisuoritus on siis taltioitu. Se tulee jakoon ehkä myöhemmin.

Rata A
Rata näytti helpommalta kun eka rata, ja niin se oikeastaan olikin. Harmillista oli että Viki pudotti yhden riman, sitä se tekee hyvin harvoin. Se oli myös menossa putken väärään päähän, mutta mun voimakas kielto sai sen muuttamaan suuntaa.Tulos oli siis 5 virhepistettä, mutta kuitenkin mahtava 2. sija. Hyvä me!


Rata D
Rata näytti kivalta. Sitä se olikin kunnes Viki oli sitä mieltä että menee putkeen väärästä päästä... Seisoin oikeassa paikassa ja osoitin putken suuta. Mutta Viki oli kuitenkin sitä mieltä että menee putken toiseen päähän. Kielsin ensimmäisen kerran menemästä väärään päähän ja Viki vain vilkaisi mua. Kielsin toisen kerran menemestä väärään päähän ja Viki vilkaisi mua aja astui tassullaan putkeen väärän päähän. Tämä yksi askel aiheutti meille hylkäyksen. Pa**a.

Rata D
Päivän viimeinen rata oli hyppyrata - siinä ei siis ollut yhtään kontakti estettä. Radalla oli monta "putkiansaa" - eli paikkaa missä koiralla oli luentevaa mennä putken väärään päähän. Me selviydyimme hienosti kaikista ansoista. Kisan kuuluttaja oli ilmeisesti meidän fani koska kuullutti ennen kisaa että povaa että me viimeisenä starttajana voitamme kisan. Kaikki meni hyvin toka vikalle esteelle asti. Silloin ohjasin Vikin väärälle esteelle! Voi ei - oli mun vuoro mokata! Ehkä olisimme voittaneet. Ainakin se oli hyvin hyvin lähellä...




Että sellainen päivä!  Olen oonnellinen ja väsynyt.

7 kommenttia:

  1. Hienoa, tyttäreni Viki ja ohjaaja kans!
    Mistähän oot periny ton komentavan intohaukun...?

    T. Hillo, iskäsi sun

    VastaaPoista
  2. Oliskohan se suoraan Iskältä? Muut tuntemamme lagotot EI hauku...

    VastaaPoista
  3. joo, niinhän se hillon kasvattajakin vakuutti, ettei lagotot hauku siis...

    VastaaPoista
  4. Hienoa Viki ja Malla! Upea suoritus!!!
    t. Lenni veli
    PS jostain syystä mua kutsutaan komentaja kapteeniksi!

    VastaaPoista
  5. Haukkuminen on siis geeneissä...

    Lenni ja Hillo - on tosi kiva kun jaksatte seurata Vikin menoja :) Laittakaa jotain kuvia tulemaan niin saadaan näyttää kaikille kuvia teistäkin!

    VastaaPoista
  6. Onnittelut agi-saavutuksistanne!

    T: Gemma-siko ja kotijoukot

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa,kisakirja korkattu :D Katsoin teidän yhden radan livenä, se oli oikein hyvännäköistä menoa, hyvä TE!
    Tara mummeli lähettää myös Vikille kannustus hännänheilutukset :)

    VastaaPoista