sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ekaks ei mennyt putkeen - sitten meni!

En ole lopettanut ViIkin blogin pitämistä - on vain ollut niin kiire että en ole oikein ehtinyt...
Yritän tehdä parannuksen!

Tänään se koitti - se eka virallinen agilitykisastartti. Oikeastaan startteja oli peräti kolme. Olin ilmoittanut Vikin medi luokkaan vaikka aavistelin että maxeihin me kuulutaan. Maxi koirien säkäkorkeus on yli 43 cm. Tuomari mittasi Vikin ja makseihin me päädyttiin. Maksi esteillä ollaankin aina harjoiteltukin.

Eka startti meni tosi hienosti - kunnes ei mennyt putkeen. Taaskaan. Kiipesi jälleen A esteelle. Putki oli toiseksi viimeinen este. Luulen että meillä oli puhdas rata siihen asti. Hylly (eli hylkäys) siitä seuraa kun suorittaa radan väärässä järjestyksessä.

Toinen startti oli sitten paljon paljon parempi. Rata oli oikeastaan sama kuin ekassa startissa mutta lopusta alkuun. Viki meni kuin unelma. Se totteli jokaista käskyä ja suoritti radan 10 sekuntia alle ihanneajan! A:n alastulolla sattui hiuksen hieno kontaktivirhe ja saatiin 5 virhepistettä. Olimme kuitenkin loppujen lipuksi 4. Ja jotain jäi kyllä hampaankoloon kun tarkastelin lopputuloksia - Viki olisi voittanut ilman tuota kontaktivirhettä... Jossittelua, jossittelua. Tulokset löytyy täältä.

Viimeisellä radalla mentiin sitten putkeen vaikka ei olisi pitänyt ja uusi hylly tuli hankittua heti kolmen esteen jälkeen.

Nyt minun vierelläni sohvalla makaa väsynyt mutta onnellinen koira - meillä oli hyvä päivä! Meille taitaa tula vielä monta starttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti