keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ylireagointia?

Maanantaina käytin Vikin eläinlääkärillä. Kävimme Pet-Vet:issä joka oli Vikille uusi paikka. Se juoksi reippaasti portaita ylös - kun aukaisin oven se pisti takapuolen maahan. "Tuonne en tule. Siellä kiusataan koiria. Ja kissoja. En tule. EN TUU. No hyvä on, tuun sitten." kuulin sen sanovan mulle kun houkuttelin sen oven toiselle puolelle.

Kerroin nuorelle eläinlääkärille mitä Vikille kuuluu. Lämpö oli ihan normaali eikä mahaakaan aristanut kun sitä tutkittiin. Analirauhasetkin lääkäri tyhjensi, mutta ne oli myös ihan ok.  Loppujen lopuksi lääkäri oli sitä mieltä että kyllä varmaan on vain nuo "naisten vaivat" jotka ovat tehneet Vikin kipeäksi. Joten kotiinpäin lähdimme 64€ köyhempänä, särkylääke liuska kourassa. Palkkioksi hyvästä käyttäytymisestä Viki sai tiskiltä vielä ison namupalan. Joten Vikille jäi hyvä maku suuhun :)

Kotona Viki sai särkylääkkeen ja rauhoittui nukkumaan. Särkylääke tuntui auttavan ihan oikeasti. Tiistaina Viki oli ihan oma itsensä. Ensimmäisenä jääkaapilla ja raketti agilityradalla. Ehkä kaikki vain oli liika Vikille:
  • paljuvesi (nam! sitä se juo vaikka ei saisikaan)
  • paljun reunalla keikkuminen (lihakset ovat varmasti kipeät tuon akrobatian jälkeen)
  • vieraita (ei saa nukkua rauhassa!)
  • lähestyvä juoksu (agility poika kaverit katsoivat Vikiä "sillä silmällä")
  • kaljuksi leikattu koira
Ensiviikolla alkaa koulut ja työt. Vieraat ovat lähteneet ja palju tyhjenee. Jäljelle jää vain juoksuajan odotus. Siitä on kohta vuosi kun Vikillä oli ne viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti