tiistai 19. tammikuuta 2010

Agility, agility

Me ollaan Vikin kanssa yhtä mieltä - agility on kivaa! Onhan meillä siellä kentällä erimielisyyksiä (Viki haukkuu mut tämän tästä), mutta on mahtavaa huomata miten hyvin koira osaa. Harmi ettei emäntä ole ehtinyt kehityksessä samaa vauhtia :(

Toisen tai kolmannen koiran kanssa agilityn harrastaminen on varmaan vielä hauskempaa. Meitä yritettiin yllyttää mukaan perjantaina möllikisoihin - ei kuitenkaan taideta lähteä. En tiedä kehtaanko sanoa, mutta en ikinä ole edes nähnnyt agility kisaa.

Tänään harjoituksissa rata oli kuulemma kolmannen luokan rata, mutta me päästiin se loppujen lopuksi hienosti läpi. Tänään on tullut juostua!

Olisi kyllä kivaa katsoa miten Viki menisi radalla jonkun ammattilaisen kanssa (vink, vink sinne Vikin isoäidin suuntaan).

1 kommentti:

  1. Ihan rohkeasti vaan kisailemaan mölleihin. Ja emäntä kipinkapin katsastamaan jotain kisatapahtumaa, vaikka vaan noita epävirallisia.
    Huom! Olemme Taran kanssa aloittaneet aivan täydestä tietämättömyydesta, Taran ollessa jo kaksi vuotias. Ekoissa kisoissa unohdin täysin radankin kun jännitin, mutta mitäs siitä. Eikä tuo radan unohtaminen ole outoa nykyisinkään :D, mutta kaikkinensa kivaa hommaa.

    VastaaPoista