sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Näyttelytuloksia

Tampere 23.05.2009, Paula Rekiranta. Nuorten luokka. EH 1/1.
Kookas, vielä hieman ilmava nuori narttu jolla hyvät pään ja rungon mittasuhteet. Hieman lyhyt kaula. Rintakehä saa vielä kehittyä. Hyvät raajojen kulmaukset. Sopusuhtainen luusto. Karvapeite OK. Liikkuu hyvin. Hieman ujo ja varautunut.

Omat kommentit:
Tampereen näyttely oli mun yllätykseksi sisällä maneesissa. Kai siitä oli jossain kerrottu etukäteen. Vikiä jännitti. Se huomas varmaan että muakin jännitti. Hienosti se kuitenkin esiintyi! Palkinnoksi hienosta suorituksesta se sai siankorvan ja kotiin vietäväksi piiiitkä 'härkäpuikko'...


Rauma 24.5.2009, Rony Doedijns, Alakomaat. Nuorten luokka EH 1/2.
Bitch of correct size and proportions. Typical bone & pigmentation. Could be firmer in topline. Normally angulated front & ears. Typical coat quality. Nice colour. Could do with more self confidence. Movement can devlop more power. Very well kreamted.

Omat kommentit:
Koska tuomari jakoi niin paljon vaaleanpunaisia näauhoja, minua pikkuisen jäi harmittamaan että Viki sai 'vain punaisen'. Aurinko paisto ja oli hieno keli. Miten voidaan sanoa: "Could be firmer in topline." ja "Typical coat quality." samassa arvostelussa? Vai mitä topline tarkoittaa?Mua myös harmittaa kun en tiedä mitä arvostelun viimeinen sana on: eka kirjain on k, toinen luultavasti r ja 4 viimeistä mted eli k...mted. Mitä siinä oikein lukee? Palkinnoksi Viki sai jälleen siankorvan.

Arvostelut olivat yllättävän samanlaiset!
Kotimatkalla pysähdyimme Maskun hiekkakuopille. Viikon hienostelun jälkeen Viki sai taas olla Lagotto. Se pääsi uimaan ja kaivamaan. Suuri nautinto. Paljon parempaa kuin näyttelyissä hienosteleminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti