lauantai 1. maaliskuuta 2008

Miksi Viki haukkuu?


Viki on innokas haukumaan kun haluaa huomiota. Joskus on pissahätä, joskus on nälkä. Välillä haukkuminen (+ tuijottaminen) tarkoittaa että "Leiki mun kans!". Mutta joskus en kertakaikkiaan tiedä miksi Viki haukkuu. Pitäis keksiä joku keino päästä tästä ylimääräisestä haukkumisesta eroon - onko kellään ehdotuksia?
Tässä kuvassa on Deri - Vikin äiti, ja Niko. Vikistä tulee varmaan ihan äitinsä näköinen!

Vikiltä on lähtenyt ensinmäinen hammas! Yläleuan etuhammas - uusi hammas näkyy jo. Ikeniä kutittaa tosi paljon, naudanluut saa kyytiä. Torstaina oli tehosterokotteen aika. Vikille oli tullut aika paljon painoa lisää, se painoi nyt 7.3 kg (Gemma - olin laittanut blogiisi virheellistä tietoa, paino oli silloin kaksi viikkoa sitten 6.7, eikä 5.7 ...). "Meidän eläinlääkäri" oli viimeistä päivää Kaarinaneläinlääkäriasemalla töissä, harmi kyseessä oli tosi hyvä lääkäri.

Mitäkähän Vikin siskoille ja veljille kuuluu? Gemman kuulumisia voi lukea blogista, kiva että sillä on sellainen! Jos joku muu sisko tai veli lukee tätä, niin olis kiva jos jättäisitte kommentin tai lähettäisitte meille sähköpostia -Vikin s-postiosoite löytyy blogin etusivulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti