sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Lumet sulaa

Tänään on sunnuntai. Ulkona on pari astetta lämmintä ja märkää... Vielä on ihan valkoista, huomenna ei varmaan enään ole. Toivottavasti ei sataisi vettä, kevät vois jo tulla!

Viki on jo iso tyttö. Nyt on jo pari henkilöä hämmästynyt kun olen sanonut että kyseessä on 4 kuukautta vanha pentu! Trimmaus 'vanhensi' Vikin, pentu pörröys häipyi.

Perjantaina oli viimeinen koirakoulu. Kurssi oli tosi hyvä - suosittelen sitä kaikille koiranomistajille. Kurssitiedot löytyvät täältä: http://www.koirakoulu.net/. Ehkä osallistumme vielä myöhemmin toiselle kurssille. Paras anti oli ehdottomasti tuo 'paniikkinappula'-ehdoton luoksetulo (tätä tullaan harjoittelemaan jatkossakin ahkerasti!). Mutta myös rauhoittumisharjoitus, toisen koiran ohittaminen ja kaikki teoria opettamisen taustalla, oli kiva oppia. Lisäksi kurssilla käytin monia muita käskyjä ja aiheita läpi.

Sain kasvattaja Kaijulta s-postia. Pentutreffit ovat 13.4 - toivottavasti sinne tulee paljon pentuja! Lupaan laittaa Blogiin kuvia treffien jälkeen.


Tässä on hieno kuva Vikin iskästä Hillosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti