lauantai 16. helmikuuta 2008

Paljon tapahtumia

Torstaina Viki kävi eläinlääkärissä näyttämässä kutiavia näppylöitään ja melkein kaljuksi koluttua häntää. Sunnuntaista asti Viki on syönnyt vain Nutro Choise Puppy kuivamuonaa - muut makuplat ja ruuat on pannassa. Kutiaminen onkin jo vähän hellittänyt. Viki sai ulkoloishäätölääkkeen (varmuuden vuoksi vaikka mitään ei löytynyt!) ja kortisonivoidetta häntään. Luultavasti kyseessä on jokin (toivottavasti ohimenevä) allergia...

Perjantaina alkoi Koirakoulu! Opimme miten suoritetaan rauhoitusharjoituksen ja saimme paljon muita hyödyllisiä ohjeita. Koulu jatkuu viikon päästä. Kun tulimme kotia, meitä odotti lapsia! Serkut tuli kylään! Viki katsoi kummissaan kaksivuotiasta, äänekästä miehenalkua - sillähän oli yhtä paljon energiaa kun koiranpennulla, ihmeellistä! Alkukankeuden jälkeen niistä on tullut hyviä ystäviä, ne on ihan tasavoimaisia. Isompaa serkkua, ihanaa neitiä, vähän jännittää Vikin energisyys. Eiköhän jännitys häviä viikonlopun aikana.

Tänään saimme vielä lisää vieraita! Vietämme appiukon yllätyssynttäreitä. Viki tais hurmata sekä Mummun että Papan saman tien - saa nähdä milloin niille tulee koira! Toivottavasti pian.

Tällähetkellä Viki tyytyväisenä nakertaa naudan luuta, sitä herkkua en voinnut siltä kieltää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti