tiistai 5. helmikuuta 2008

Ihana talvi!


Ainakin vielä tänään on Kaarinassa ollut talvi ja lunta. Viki nauttii lumessa rämpimisestä. Eilen se kaivoi tunnelia lumikasaan Nikon (10v, ja ihmislapsi!) kanssa. Niillä oli tosi hauskaa! Viki innostui juoksemaan tunnelin läpi edestakaisin. Tänään pihalla se yhtäkkiä muisti lumikasan ja ryntäsi sinne jatkamaan kaivuupuuhia.

Joka päivällä on eri 'paras lelu'. Tänään se on ollut tennispallo. Eilen se tais olla vanha kaulahuivi joka on solmittu pötkyläksi. Kaikki parhaat lelut on jotain muuta kun oikeita koiran leluja. Pesupallo, kaulahuivi, lääkepurkki, vauvanalle ja pahviputki, siinä on esimerkkejä näistä rakkaista leluista. Koiralle ei todellakaan tarvitse hankkia 'koiranleluja' kun kaikki muukin kelpaa!

Sisälle tulee enään harvoin vahinkoja. Joskus Viki jaksaa pidättää koko yön! Ongelmana on että Viki tulee viereen haukkumaan kun on hätä - ei siis mene ovelle. Viki haukkuu vieressä myös kun muutenvaan kaipaa huomiota, aina ei tiedä mitä se tarkoittaa. Kun Viki tulee yöllä haukkumaan klo 3 kun on pissahätä, niin silloin en kyllä pääse sängystä ylös ja ulos. Vähänajan kuluttua kuulee kun neiti käy paperilla...

1 kommentti:

  1. Kävin katsomassa kuvia teidän uudesta hienosta koirasta. Terkkuja koko perheelle!

    VastaaPoista