sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Loukkaantunut pentu



Tänä aamuna loukkasin Vikin tunteita:

Lämmitämme Vikille aina mikrossa jääkaappikylmän 'Yrjöjänpuuron' ennenkun se tarjotaan. Siskoni mielstä hemmottelemme pennun piloille... No, tänäaamuna Viki oli tapaansa mukaan todella nälkäinen. Aamupissan jälkeen suoraan keittiön mikron viereen ruokaa odottamaan. Laitoin ruuan mikron lämpeämään. Viki istui lattialla ja nakersi häntäänsä. Sanoin: "Ei Viki! Älä syö häntää!" Viki painui häntä koipienvälissä eteiseen - se luuli että mikrossa oleva ruoka ei ollutkaan sille! (Viki tule joka kerta kun mikro käynnistetään, katsomaan olisko siellä sen ruoka. Jos ei siellä ole, sille sanotaan: "Ei Viki!")
Kun menin lohduttelemaan pentua ja kertomaan että tottakai ruoka on sille, se tuli takaisin keittiöön. Mutta meni pöydän alle mulkoilemaan. Vasta kun kutsuin sitä ruokakupille se suostui tulemaan syömään!

Vikin häntää on kutissut jo pidenpää. Hännänjuurta se on syönnyt melkein karvattomaksi. Lisäksi on nyt viimepäivinä ilmestynyt näppylöitä ihoon. Ajatelin kokeilla syöttää sille pelkkää kuivamuonaa jonkin aikaa - jospa sillä on joku allergia?! Kun kävimme viikko sitten pentupiikillä näppylöitä ei vielä ollut ihossa, mutta häntää oli jo sillon syöty. Saimme herkänihon kosteusspraypurkin. Siitä valitettavasti ei ole ollut apua.

1 kommentti:

  1. Hur mår Viki nu? Har hon utslag? Vi var med Wanilla till Sandskata på em och springa i blåsten. Hur ska hon klara sej nästa vecka när jag är i Helsingfors och Sandra far till Senegal?!
    Kramar härifrån.

    VastaaPoista