maanantai 13. elokuuta 2012

"Minun pieni enkeli" osa 46 - Dolagis yliannostus

Kirje Vikille:


Rakas Viki,

Voi rakas pieni koira kulta. Vaikka meillä muuttaa pian pikkuinen Jade pentu Sinä olet aina meidän ykkönen! Ethän enää toista tuota epätoivoista juttua ja popsi yliannostuksen särkylääkkeitä? Elämä jatkuu onnellisena vaikka pentu tulee taloon. Kun painaa vain 15 kg ei voi syödä 5kpl Dalagis 120 mg lääkkeitä. Tai kyllä sitä voi, sen sinä todistit, piti sanoa että ei saa syödä.

Onneksi Kaarinan Eläinlääkäriasema oli lähellä ja sait hyvää hoitoa. Eiköhän me selvitä tästä säikähdyksellä ja 106€ köyhempänä. En edes halua ajatella sitä vaihtoehtoa että sinulle voi tulla mahahaava tai ongelmia maksan toiminnassa. Niin ei käy meille. Ei se ole vaihtoehto.

Eilen kisattiin agilityssä - tänään hoivataan sinua väsynyttä lääketokkuraista koiraa kotisohvalla. Hassua että tässä näin kävi.

Lupaan että en ikinä enää jätä lääkkeitä niin että löydät ne. Tiedän että tuo sinun herkkä lagotto nenä ei voi vastustaa mitään joka tuoksuu syötävältä. Olethan sinä toistuvasti se osoittanut minulle ja antanut minulle monta blogikirjoitusaihetta. Tänään kuitenkin säikähdin. Sinusta olisi tänään voinnut tulla oikea enkeli...

Nyt otetaan pari päivää rauhallisesti. Saat nukkua päivät kun koulutkin alkaa. Illat saat istua sohvalla mun vieressä. Voi jopa olla että iskä ottaa sinut viereen yöksi jos nätisti pyydät. Nyt kerätään voimia että jaksat hoitaa pikku Jadea parin viikon päästä. Voi olla että sinun olisi pitänyt säästää vähän särkylääkettä, ehkä tarvitset niitä sitten kun Jade pitää sinua öisin hereillä.

Terveisin,
Äiti





 

2 kommenttia:

  1. Toipumisia Vikille. Hui miten säikäyttävää .....

    VastaaPoista
  2. Voi toista.. Vahinkoja toki sattuu, aina pitäisi varpaillaan olla, mitä koira suuhunsa työntää. Ovat kuin pieniä lapsia.
    Toipumisia Vikille!

    VastaaPoista