sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viiden virhepisteen päivä

Tänään ne agilitikisat sitten koitti: paperit, koira ja omistaja - kaikki oli tallessa!
Päivä oli kirpeä pakkaspäivä, mutta se ei Vikin menoa haitannut. Olin asettanut omat tavoitteet korkealle - halusin tuoda kotiin yhden nolla radan (siis yhden radan ilman virhepisteitä). Emme ihan yltäneet tavoitteeseen, mutta emme myöskään olleet huonoja. Päivä saldo oli siis yksi tyhmä virhe joka radalla.

Tällä kertaa otan vain yhden virheen omalle kontolleni: unohdin ohjata Vikin kunnolla kepeille ensimmäisessä startissa. Toisella radalla liian innokas koira yritti fuskata kepeillä "Häh - pitääkö mun oikeesti mennä joka välistä?" Viki kysyi multa kun ohjasin sen takasin keppien alkuun. Kolmannella radalla muurin palikka jostain syystä tippui. Viki ehkä ponnisti liian kaukaa, mitään muuta syytä en oikein keksi. Katsokaapa vaikka itse!




Päivän ehdoton voittaja oli kuitenkin blogikaveri  Sissi! Sissi teki kaksi upeaa nollarataa ja nousi kakkosluokkaan kilpailemaan - Sissi pääsi luokalta! Saa nähdä milloin Vikin kanssa yltämme samaan.
Kakkosluokkalainen Sissi!

Viki ja Sissi. Tai oliko se Sissi ja Viki?

Ihana päivä - nyt voimme ottaa rennosti ja sunnitella seuraavan starttiajankohtaa!

3 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta seurasta. Ja teidän onnistumiset olivat niiin lähellä. Tsemppiä kisoihin, joku KAUNIS PÄIVÄ se sitten onnistuu :-D kuten meillä kävi tänään.

    VastaaPoista
  2. Hiukan kiinnostais agilityn alottaminen Pyryn kanssa, mutta oikein en luota että se keskittyis tarpeeks. Miten työ alotitte harrastamisen?

    VastaaPoista
  3. Terkkuja Sissile ja Seralle - oli kiva nähdä!

    Muruska - etsi joku sopiva alkeiskurssi ja senkun kokeilemaan! Agility on niin hauskaa että koirat kummasti jaksaa keskittyä :)

    VastaaPoista