perjantai 20. helmikuuta 2009

Loma kiireitä

Lapsilla on tälläviikälla hiihtolomaa koulusta. Myös meillä aikuisilla on lomaa. Alkuviikko vietettiin Kokkolassa. Siellä Viki sai nauttia siskoni espanjan vesikoiran Wanillan seurasta. Ensi niillä oli perinteiset valtataistelut - ensimmäistä kertaa Viki ei heti antanut periksi, vaan osasi hienosti pitää puoliaan. Ulkona oli valitettavasti turhan kylmää - 15 ja 20 välillä koko ajan. Vikin tassut ei tykkää niin kylmästä...

Reissun jälkeen Viki oli tosi väsynyt. Tavallisesti sillä kuluu päivät nukkuen, lomalla nukkumiselle ei ollut aikaa, saatikka rauhaa.
Eilen kävimme ekaa kertaa merenjäällä kävelyllä. Vikiä jännitti! "Äiti miten vedenpäällä voi kävellä, äiti? Tästä pääsee rantaan, mennään tästä!"
Tänään olimme taas jäällä lenkillä. Jäätä on pilkkijöiden mukaan noin 40 cm. Koska jäällä ei oikeastaan ole lunta, siellä on mainiota kävellä. Tänään mukana oli tennispallo. Se rullaa hyvin jään pinnalla - Vikillä on ollut hauskaa! Alkulenkillä näimme hetken Vikin kaverin - sain koirista hyvän kuvan. Kaveri lähti emäntänsä kanssa hiihtämään.

Tässä vielä vähän videokuvaa lenkiltä! Saa nähdä pääseekö jäälle myös ens talvena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti