maanantai 3. joulukuuta 2012

Koiran tossut

Kuten tarkkakatseiset jo huomasi auringonlaskukuvista, niin Viki on jo aloittanut tossukauden. Eilen ostin H&M:stä molemmille uudet sukat. Ihanat Tikru sukat ovat kokoa 15-17 - eli ne ihan pienimmät sukat mitkä löytyi. Eilen testasin sukkia ekaa kertaa Jaden tassuissa. Eihän ne sillä pysyneet kun hetken. Jadella riittää uskomattoman paljon pomppua jaloissa.

Tänään (pakkasta -15) kiinnnitin sukat paremmilla kuminauhoilla - vain yksi sukka irtosi. Se irtosi onneksi jo omalla pihalla jotta löysin sen helposti. Pistin sukan taskuun ja jatkettiin matkaa. Ei mennyt kun viisi minuuttia niin Jade nosteli sukatonta etutassua. Puin sille sukan takaisin jalkaan ja loppulenkki sujuikin mukavasti. Ei kylmiä tassuja eikä lumipaakkuja varpaiden välissä!

Ihanat Tikrut mulla! Toinen vaihtoehto olisi ollut Hello Kitty sukat - jotenkin Tikrusukat tuntui paljon sopivimmilta.

Nyt tytöt painivat onnellisina takkatulen lämmössä. Ne lyövät vuorotellen toisiaan etutassuilla - niin kuin vain Lagotto osaa tehdä.

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat tikru sukat kaksikolla ovat! Minunkin tarvisi varmaan hakea tollaiset :)

    VastaaPoista
  2. Lissu tulee toimeen ilman sukkia, mutta isäntäväellä on sellaisia lämpimiä sukkia ja lapasia, joiden villa on peräisin Lissusta, Mimista ja Keke-koirasta! Karvat on kerätty talteen trimmauksen yhteydessä. PS Vitsit kun tuo Jade on samannäköinen kuin Lissu pentuna!

    VastaaPoista