keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Onko Viki lomalla tai jotain?

Ei Viki ei ole lomalla - Vikin emännällä vain on niiiiiiiiiin kiire ettei edes blogia ehdi päivittää. Aika kuluu uskomattoman äkkiä ylipitkissä työpäivissä, uuden keittiön suunnittelussa, agilityn ja arkisten askareiden parissa.

No ehkä hiukan helpotusta tuo se että keittiö on valmiiksi suunniteltu, tosin lähiviikkoina työ on taas viemässä muille maille vierahille.

Vikille kuuluu pelkkää hyvää. Pöydältä varastelu jatkuu - tänään sen pedistä löytyi Elovena leipä paketti. Paketista oli siististi syöty vain puolet kaksi osaisesta pakkauksesta. Viki oli jättänyt meille muillekin vähän! Tai ehkä sen oli tarkoitus syödä ne toiset palat myöhemmin.

Varastelun lisäksi Vikin elämään on kuulunut agilityä. Perjantaina osallistuimme elämämme toisiin möllikisoihin. Kilpailu sujui hienosti, vaikka starttasimme maxi luokassa. Osallistujia oli noin 30. Viki sai 10 virhepistettä yli-astutuista alastulokontakteista. Muuten rata sujui kuin unelma. Viki kuunteli, totteli ja seurasi kaikkia ohjetia. Hienosta suorituksesta syttyi pieni kipinä... Meidän sijoitus oli 9. mutta ilman niitä harmillisia virhepisteitä olisimme olleet kolmansia! Tämä tarkoitta että sekä mulla että Vikillä vauhtia riitti!

Eilisissä agi treeneissä Vikin hyvä suoritusputki jatkui - sain mennen tullen tehdä takaleikkauksia - yleensä Viki ei ole sietänyt ollenkaan että liikun sen takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti