torstai 31. heinäkuuta 2008

'Koiran pelastaja'

Tähänasti olen aina kirjoittanut blogiin Vikistä. Tänään teen poikkeuksen. Tänään pääosan saa minun nuorin poika, Niko.

Niko vietti 11v synttäreitään trampoliinilla pomppien kavereidensa kanssa pihallamme. Hyppiessään hän bongasi yksin, irrallaan juoksevan koiran. Koira oli musta ja sillä oli valkoiset tassut. Sillä oli yllään myös valjaat. Niko tuli pyytämään lupaa koiran kiinniottamiseen - muuten se olisi voinnut jäädä vaikka auton alle ja koiran omistajille olisi tullut iso suru...

Luvan saatuaan, Niko lähti kavereiden kanssa koirakarkulaista tavoittelemaan. Ennenpitkää he saivat koiran kiinni! Ystävällinen aikuinen soitti polisille, jotka veivät koiran Turun eläinhoitolaan talteen. Päivän hyvä työ oli tehty! Koira oli turvassa.

Lähetin seuraavanapäivänä postia eläinhoitolaan - sieltä vastattiin ystävällisesti että kyseessä oli heidän vanha tuttu. Koira oli kuitenkin päässyt jo takaisin kotiin! Nikoa kiiteltiin esimerkillisestä työstä.

Maanantaina menemme Nikon kanssa viemään eläinhoitolaan vanhoja tyynyjä ja sanomalehtiä. Heillä on kuulemma aina pulaa peitteistä, tyynyistä ja sanomalehdistä! Eli seuraavan siivouksenyhteydessä - viekää vanhat peitot kiertoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti