sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Ihana aamu!

Tänään on sunnuntai. Viki herätti, tapaansa mukaan, minut jo aikaisin. Aamupissalla käytiin jo ennen klo 7. Yöllä lämpötila oli käynnyt pakkasen puolella, autonikkunat oli jäässä ja nurmikko huurteinen.

Lähdimme aamulenkille heti kun Avara Luonto sarja oli loppunut telkkarista. Viki teki kyllä parhaansa että olis saannut mut jo aikaisemmin lenkille. Kun ohjelmassa näytettiin apinoita ja apinat ääntelivät, myös Viki rauhoittui katsomaan ohjelmaa minun kanssa.

Hovirinnan rannassa on paikka mistä veneet lasketaan vesille. Minä kävin laskemassa koiran vesille! Viki innostui vedestä. Jos olis ollut koirakaveri mukana, niin koirasta olisi varmaan kastunut enemmän kuin pelkät tassut.


Matkalla kotiinpäin rannasta Viki innostui kaivamaan. Ihmmetteli mikä ääni takaa aina kuuluu kun kaivaa (ääni tuli siitä kun Vikin kaivama multa ropisi heinikkoon). Aina kun kääntyy katsomaan - ääni loppuu. Kummallista!

Aivan kodimme nurkilla piti vielä käydä katsomassa että onko pellolla tryffeleitä... Aivan vahingossa piti etsiä just siitä kohdasta missä oli vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti