lauantai 26. tammikuuta 2008

OTTO on ihana!



Eilen Viki oli kylässä Oton luona. Otto on ihana kolme vuotias Tiibetinspanieli. Otto tykkää Vikistä. Viki taitaa kuitenkin tykätä vielä enemmän Otosta! Vikiltä virta ei lopu kesken. Otto jo vähän katseli sitä kysyen:"Eikö vois jo vähän rauhoittua?". Meidän Virtasella se virta ei kuitenkaan loppunut. Kun koirat saivat vettä isoon siniseen kuppiin - Viki tietysti päätti mennä sinne kuppiin uimaan............................... KATSO VIDEO
KATSO VIDEO

Yksin kotona oleminen on nyt sujunut hiukan paremmin - onneksi! Porttia ei voi käyttää, siitä Viki hyppää tai oikeastaan kiipeää yli. Porttina meilä oli komposti kalteri. Pelkäsin että Viki taittaisi siinä tassunsa poikki kun tulee yli. Me ollaa siis jätetty Viki yksin kotia kodinhoitohuoneeseen ja laitettu ovi kiinni. Mutta sohvalle Viki ei osaa hypätä. Se pitää nostaa sohvalle, ja myös sieltä pois, alaskaan se ei uskalla ite hypätä!

Vähän aikaa meillä oli vähän ongelmia saada Neiti sisälle. Muuten Viki aina totteli 'Tänne' käskyä mutta ei silloin kun piti tulla sisälle. Tätä ongelmaa ei enään ole, siitä päästiin eroon vaihtamalla käskyä. Nyt kun on aika mennä sisälle pihalta niin käsky kuuluu 'Sisälle!'. Tämä toimii ainakin tällä hetkellä.

Nyt Viki makaa lattialla ja syö ydinluuta - ihanaa herkkua! Pentukoulu alkaa Vikillä 9.2 - saa nähdä mitä siellä opitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti